HomeNieuwsWord lid van Tommie | De Zorg Community!

Word lid van Tommie | De Zorg Community!

Word lid van Tommie | De Zorg Community! Dé plek waar wij zorgverleners samenkomen om verhalen, kennis en ervaringen te delen. Door ons nu te verenigen vormen we een eenheid, zodat er écht naar ons geluisterd wordt. Want het is tijd voor verandering! Alleen samen kunnen we de Zorg verbeteren!

Wil jij meehelpen om de zorg te verbeteren? Meld je dan gratis aan!

AANMELDEN COMMUNITY

Wat is de missie van Tommie | De Zorg Community?

Onze missie is om de grootste Zorg Community van Nederland te vormen samen met gepassioneerde zorgverleners, die zich inzetten voor het verbeteren en het sterker maken van onze Zorg. Door het inzetten van onze krachten en deze te bundelen, willen wij een positieve verandering in beweging brengen binnen de Zorg.

We zijn vastberaden om de belangen van alle zorgprofessionals in Nederland te behartigen. Om hen te helpen hun stem te laten horen en het werkplezier terug te brengen. Samen sterk voor een betere Zorg!

Wat is de visie van Tommie | De Zorg Community?

Onze visie is het hebben van een zorgsector waarin alle zorgprofessionals de erkenning krijgen die ze verdienen, het werkplezier ervaren en hun trotsheid als zorgverlener uiten. We streven naar een sector waarin zorgverleners worden gezien als de belangrijkste bouwstenen van de gezondheidszorg en waarin hun ervaring en expertise volledig worden benut. We willen dat de overheid, zorgverzekeraars, zorgorganisaties en andere beleidsbepalende en controlerende organisaties naar ons luisteren en ons serieus nemen.

Samen kunnen we de gezondheidszorg verbeteren en de kwaliteit van de Zorg in Nederland verhogen. Wij geloven dat door middel van De Zorg Community, zorgverleners elkaar kunnen ondersteunen, van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen inspireren om betere zorg te leveren en hierdoor meer werkplezier ervaren. We willen een veilige en interactieve omgeving bieden waarin zorgverleners vrijuit kunnen communiceren en hun ervaringen en ideeën kunnen delen.

Als een hechte community van zorgverleners hebben we de kracht om verandering teweeg te brengen in de Zorg. Samen zijn we vastbesloten om een verschil te maken. Om de zorg in Nederland te verbeteren en om de positie van zorgprofessionals te versterken.

Wil jij ook lid worden van Tommie | De Zorg Community? Meld je dan gratis aan!

AANMELDEN COMMUNITY

Tommie | De Zorg Community

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments