Disclaimer

We vinden het belangrijk om duidelijk te zijn naar de mensen die tommieindezorg.nl  bezoeken. Vandaar deze disclaimer. Als je tommieindezorg.nl bezoekt wordt er vanuit gegaan dat je akkoord gaat met deze disclaimer.

Inhoudelijk

  • De artikelen op tommieindezorg.nl zijn geschreven door mensen die werken en/of op een andere manier actief zijn binnen de zorgsector. De verhalen zijn gebaseerd op de mening en ervaring van de schrijver.
  • De verhalen worden zorgvuldig geschreven, maar het zou kunnen dat er foutjes in zitten. tommieindezorg.nl kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele incorrecte informatie.
  • De afbeeldingen op tommieindezorg.nl worden vaak bewerkt. Deze afbeeldingen komen van websites waarvan je auteursrechtenvrije afbeeldingen kunt downloaden en gebruiken.
  • De personen die worden afgebeeld op de foto’s zijn niet de personen waar het verhaal op is gebaseerd.

Auteursrecht

Het gebruik van de informatie op tommieindezorg.nl is gratis zolang je deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt en/of misbruikt. Je mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht.

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van tommieindezorg.nl en de auteur is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website te hergebruiken.