Tommie | De Zorg Community

De social media app voor de Zorg

De Tommie app biedt toegang tot De Zorg Community waarin zorgmedewerkers, zorgorganisaties, vakbonden en brancheverenigingen zich (kunnen gaan) verenigen. Met als doel dé grootste zorg community van Nederland te worden.

De Tommie app is dé plek waar zorgmedewerkers en mensen die in de Zorg willen werken elkaar kunnen ontmoeten, inspireren, informeren en ondersteunen. Zij kunnen hun verhalen, vragen, tips, ideeën en uitdagingen delen met collega’s en organisaties uit verschillende zorgsectoren.

Iedereen die in de Zorg werkt of wil werken kan de Tommie app gratis downloaden en steunt daarmee ook direct De Zorg Community!

Alleen samen kunnen we de Zorg verbeteren! 💪

Wil jij ook lid worden van De Zorg Community? Meld je dan gratis aan!

De missie van De Zorg Community

Het doel is om dé grootste zorg community van Nederland te worden. Vanuit De Zorg Community lanceren we de Tommie app, de social media app voor de Zorg. 

Het is onze missie dat zorgmedewerkers zich gehoord voelen en hun stem kunnen laten horen zodat zij meer zeggenschap krijgen, meer werkplezier ervaren en zich positief uiten over hun werk.

Maatschappelijke doelen van Tommie | De Zorg Community:

  1. Behouden van zorgmedewerkers
  2. Instroom van nieuwe zorgmedewerkers

Tommie | De Zorg Community brengt de Zorg weer dichter bij elkaar. Zo kunnen zorgmedewerkers, zorgorganisaties, vakbonden en brancheverenigingen via de Tommie app met elkaar verbinden en samenwerken, innoveren en van elkaar leren.

De Zorg Community is een initiatief van Tommie Niessen. Tommie is verpleegkundige, auteur en spreker die schrijft over de ervaringen die hij opdoet tijdens zijn werk als verpleegkundige, waarmee hij de zorg op een positieve en vooral realistische manier op de kaart wil zetten. Tommie kreeg landelijke bekendheid met zijn in 2018 uitgekomen boek ‘Tommie in de zorg’. De afgelopen jaren is hij naast zijn werk in de zorg en het geven van lezingen en workshops met name actief geweest op diverse social media kanalen waar hij meer dan 200.000 volgers heeft. Tommie wil zijn bekendheid nu inzetten en gebruiken om de zorgmedewerkers een landelijke stem te geven. “De zorgverleners hebben mij jarenlang online gevolgd zodat ik mijn stem kon laten horen, nu is het tijd dat ik met mijn bekendheid de zorgverleners help om hún stem te laten horen!”.

Met de Tommie app en De Zorg Community willen Tommie en zijn team de Zorgsector weer samenbrengen en verenigen. Het is tijd dat we het zelf gaan doen!

Het is belangrijk dat alle zorgmedewerkers, zorgorganisaties, vakbonden en brancheverenigingen in Nederland samenwerken en de Zorg weer werkbaar wordt! Met meer werkplezier, waardering en meer collega’s. Door ons te verenigen vormen we een eenheid, zodat er nu écht iets gaat veranderen!

Alleen samen kunnen we de Zorg verbeteren! 💪

De visie van De Zorg Community

Onze visie is het hebben van een zorgsector waarin voldoende zorgmedewerkers beschikbaar zijn en zij de erkenning krijgen die ze verdienen, het werkplezier ervaren, zeggenschap hebben en hun trotsheid als zorgmedewerkers uiten. We zien een zorgsector waarin zorgmedewerkers worden gezien als de belangrijkste bouwstenen van de gezondheidszorg en waarin hun ervaring en expertise volledig worden benut.

Onze visie laat zien dat zorgmedewerkers, zorgorganisaties, vakbonden en brancheverenigingen als een hechte community met elkaar verbinden, samenwerken, innoveren, van elkaar leren en naar elkaar luisteren!

Wil jij ook lid worden van De Zorg Community? Meld je dan gratis aan!

Contactgegevens

Heb je een vraag? Of wil je meer informatie over Tommie | De Zorg Community? Neem dan contact op met ons via de onderstaande gegevens!

Coöperatie Tommie | De Zorg Community U.A.
Fellenoord 31
5612 AA Eindhoven
Noord-Brabant, Nederland

E-mail: community@tommieindezorg.nl

KVK: 89932129