De Zorg Community

De missie van De Zorg Community:

Onze missie is om een sterke en grootste Zorg Community van Nederland te vormen van gepassioneerde zorgverleners die zich inzetten voor het verbeteren van de Zorg in het algemeen. Door onze krachten te bundelen, willen we een positieve verandering teweegbrengen in de Zorg. We zijn vastbesloten om de belangen van alle zorgprofessionals in Nederland te behartigen en hen te helpen hun stem te laten horen en het werkplezier terug te geven.

Samen sterker voor betere Zorg!

Onze visie:

Onze visie is een zorgsector waarin zorgprofessionals de erkenning krijgen die ze verdienen, het werkplezier ervaren en hun trotsheid als zorgverlener uiten. We streven naar een sector waarin zorgverleners worden gezien als de belangrijkste bouwstenen van de gezondheidszorg en waarin hun ervaring en expertise volledig worden benut. We willen dat de overheid, zorgverzekeraars, zorgorganisaties en andere beleidsbepalende en controlerende organisaties naar ons luisteren en ons serieus nemen. Samen kunnen we de gezondheidszorg verbeteren en de kwaliteit van leven van alle patiënten in Nederland verhogen.

Wij geloven dat door middel van De Zorg Community, zorgverleners elkaar kunnen ondersteunen, van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen inspireren om betere zorg te leveren en meer werkplezier ervaren. We willen een veilige en interactieve omgeving bieden waarin zorgverleners vrijelijk kunnen communiceren en hun ervaringen en ideeën kunnen delen.

Als een hechte community van zorgverleners hebben we de kracht om verandering teweeg te brengen in de Zorg. Samen zijn we vastbesloten om een verschil te maken, om de zorg in Nederland te verbeteren en om de positie van zorgprofessionals te versterken.

Gratis aanmelden als lid van De Zorg Community

Wil jij ook onderdeel zijn van onze Zorg Community en samen zorgen voor betere Zorg?

Meld je hier gratis aan: Aanmelden De Zorg Community