HomePodcastPraat erover! - Tommie in gesprek met psycholoog Emma White - OpenUp

Praat erover! – Tommie in gesprek met psycholoog Emma White – OpenUp

Goed zorgen voor anderen begint met goed zorgen voor jezelf!

Je bent waarschijnlijk gewend om vooral voor anderen te zorgen, thuis en op het werk. Maar stilstaan bij jezelf en goed voor jezelf zorgen is minstens zo belangrijk. Om gezond en fit te zijn en blijven eet je zo gezond mogelijk en beweeg je. Maar aandacht voor je mentale gezondheid is minstens zo belangrijk. Dit wordt vaak vergeten. Of onderschat. Met een ander praten is een goed begin om ook goed voor je ‘hoofd’ te zorgen.

Praat erover, makkelijk gezegd. Makkelijk gedaan!

Want hoe fijn is het om eens te praten met iemand. Bijvoorbeeld een professional, een psycholoog? Hiervoor hoef je echt niet in de put te zitten. Het is gewoon fijn om af en toe met iemand te praten die meedenkt en adviseert. Een gesprek kan over alles gaan: wat je op dat moment bezig houdt. Werk of privé. Dat geeft inzicht en richting. Een soort sportschool voor de geest!

=> Klik hier en boek jouw gratis kennismakingsgesprek met OpenUp psycholoog

Tommie vertelt openhartig over de afgelopen 2 jaar, tijdens zijn OpenUp in gesprek met psycholoog Emma White! – bekijk de video.

Gratis gesprek met OpenUp psycholoog speciaal voor zorgverleners

Werk je in de zorg? Dan kan je gratis een 1e kennismakingsgesprek aanvragen via telefoon- of videogesprek met een psycholoog van OpenUp boeken. De IZZ Zorgverzekering door VGZ biedt naast het kennismakingsgesprek ook de vervolggesprekken gesprekken gratis aan. Speciaal voor mensen die zich inzetten voor een ander. Mensen in de zorg.

=> Klik hier en boek jouw gratis kennismakingsgesprek met OpenUp psycholoog

Deze content is gemaakt in samenwerking met:

Wil je meer informatie over OpenUp? Ga dan naar: meer informatie link

________________________________________________________________________

Heb jij ook een mooi verhaal over (je werk in) de zorg? En zou je dit graag willen delen via de Tommie in de zorg podcast? Of via de verhalen pagina van tommieindezorg.nl? Stuur dan een mail naar: info@tommieindezorg.nl!

Je kunt mij volgen via: FACEBOOK, INSTAGRAM, TWITTER & LINKEDIN

En abonneer je op mijn YouTube kanaal via: https://TinyURL.com/y8gafcgz/

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments