HomePodcastSamen meer tijd voor zorg

Samen meer tijd voor zorg

Paskal van Lomm is de initiatiefnemer van Duxxie.nl. Daarmee biedt hij zorgprofessionals één online plek om alle zorg(hulp)middelen voor patiënten te regelen. Hoe is hij hiermee begonnen? Wat is zijn visie en hoe ziet Paskal de toekomst van de zorg? Benieuwd naar dit gesprek? Beluister de podcast: Samen meer tijd voor zorg!

We leven in een tijd waarin bijna alles digitaal gaat. We bestellen kleding via een app, we laten ons eten thuisbezorgen en we zitten gemiddeld 2 uur per dag op social media om met elkaar te praten. Maar in de zorg doen we het anders, daar schrijven we nog in mappen, bellen we om afspraken te maken en zelfs de fax wordt nog gebruikt. Zo hebben we het altijd gedaan dus gaan we daar gewoon mee door.

Samen meer tijd voor zorg

Maar kunnen we niet beter wat meegaan met de tijd? Veranderen is uitdagend en bij het oude vertrouwde blijven is fijn. Maar vernieuwen kan ook geen kwaad, toch? We kunnen wellicht een hoop tijd besparen door zorg te digitaliseren.

Neem – bijvoorbeeld hulpmiddelen. Die hebben we vaak nodig in de zorg en het is een hele uitdaging om dat te regelen. Honderden leveranciers, bellen en een half uur in de wacht staan, en door moeten gaan naar de volgende persoon die zorg nodig heeft. Dat moet anders kunnen, toch? En daar kunnen we vandaag al mee beginnen!

Beluister de podcast via Spotify:

Beluister de podcast via Apple Podcasts:

Tommie in de zorg podcast

Tommie Niessen (verpleegkundige) gaat in gesprek met inspirerende mensen uit de zorg!

Van patiënt tot bestuurder, van viroloog tot spiritueel leraar en van leerling tot docent. Al deze mensen delen hun persoonlijke ervaringen, kennis en inspiratie over hun rol binnen de zorgsector.

Tommie stelt kritische vragen die leiden tot diepgaande gesprekken, grappige verhalen en ontroerende momenten.

Benieuwd naar de gesprekken? Beluister dan de uitzendingen van de Tommie in de zorg podcast via jouw favoriete podcast-app!

Over Tommie
Tommie Niessen schrijft, filmt en spreekt over de zorg. Alles met één doel: de zorg op een positieve en vooral realistische manier op de kaart te zetten.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments