over tommieindezorg

Trots op werken in de Zorg.

De zorg op een positieve manier aandacht geven.

Met de verhalen en producten van tommieindezorg.nl wil ik meer positieve aandacht richten op de Zorg. Ik wil graag samen met jou laten zien dat we trots zijn op ons mooie vak! Wist je dat 10% van het aankoopbedrag van alle bestellingen aan een goed doel voor ouderen wordt gedoneerd? Bekijk hier de donatie pagina met alle informatie hierover. 

Tommie schrijft over zijn ervaringen die hij opdoet tijdens zijn werk en maakt video’s waarin openhartig en vol humor met zijn cliënten in gesprek gaat. Jaren geleden had hij zelf ook niet gedacht dat hij in de Zorg zou gaan werken. Het sprak hem niet aan, leek hem totaal niet stoer en hij dacht dat je de hele dag mensen zou moeten wassen.Sinds hij actief is in de zorg is dit allemaal veranderd, en zo kwam zijn wens om het imago van de zorg te verbeteren geleidelijk tot bloei.In 2019 werd Tommie Niessen uitgeroepen tot Helmonder van het jaar.

Tommie niessen

Tommie Niessen

“Soms is luisteren de beste zorg die je kunt verlenen.”

– Tommie Niessen

Tommie in de zorg boek

Tommie Niessen

Spreker | Verpleegkundige | Auteur van: Tommie in de zorg | Social media | Geeft lezingen, workshops en trainingen.  Met de producten van tommieindezorg.nl wil ik graag de ouderen helpen door een deel van mijn omzet te doneren.

Tommie Niessen is zelfstandig Verpleegkundige, auteur, videomaker en spreker. Hij werkt als Verpleegkundige in de wijk en richt zich vooral op ouderenzorg en palliatieve zorg. Hij schrijft, filmt en spreekt over de Zorg. Alles met hetzelfde doel; de Zorg op een positieve en vooral realistische manier op de kaart te zetten.

Tommie inhuren voor een lezing? 

Trots op werken in de Zorg | Tommie ® 2020